I/O sběrnice s komunikací PROFINET

I/O sběrnice Ezi-IO-PN DIO je pokročilý PROFINET digitální I/O modul nabízející rychlou RT a IRT komunikaci, snadnou instalaci na DIN lištu, izolované optočleny a rychlou odezvu. Ideální pro spolehlivou průmyslovou automatizaci.

Zobrazit menuSkrýt menu


I/O sběrnice s komunikací PROFINET

  • PROFINET digitální I/O modul podporující RT (Realtime) a IRT (Isochronous Realtime) komunikaci.
  • Různé konfigurace vstupů a výstupů, s izolací přes optočleny a rychlou odezvou.
  • Snadná instalace a zapojení.
  • Možnost montáže na DIN lištu.
  • Možnost připojit až 32 vstupů/výstupů.

 

Ezi-IO-PN DIO je pokročilý digitální I/O modul navržený pro integraci do průmyslových automatizačních systémů prostřednictvím sítě PROFINET. Tento modul podporuje jak Realtime (RT), tak Isochronous Realtime (IRT) komunikaci, což zajišťuje vysokou rychlost a spolehlivost datového přenosu.

Modul je dostupný v několika konfiguracích, které zahrnují až 32 kanálů pro digitální vstupy nebo výstupy, případně kombinaci 16 vstupů a 16 výstupů. Každý kanál má izolaci přes optočleny, což zajišťuje ochranu a odolnost vůči elektrickým rušením. Rychlost odezvy pro přepnutí z OFF na ON je nižší než 10 μs, což umožňuje velmi rychlé reakce v reálném čase.

Napájecí napětí modulu je DC24V ±10% a je konstruován tak, aby pracoval v širokém rozmezí provozních podmínek, s pracovní teplotou od 0 do 50°C a relativní vlhkostí mezi 35 až 85 % bez kondenzace. Modul lze snadno montovat na DIN lištu, což usnadňuje jeho instalaci do rozvodných skříní a průmyslových zařízení.

Modul má také několik LED indikátorů pro zobrazení stavu napájení (PWR), komunikace (RUN), chyb (ERROR) a potřeby údržby (MAINT), což umožňuje snadnou diagnostiku a údržbu.

Ezi-IO-PN DIO je vybaven dvěma RJ45 konektory pro připojení k síti, podporuje kabely kategorie 5e nebo vyšší s maximální délkou 100 metrů.