Moderní obrábění s elektrovřeteny - RAVEO - World of motion

Zobrazit menuSkrýt menu
Aktuality

Moderní obrábění s elektrovřeteny

Elektrovřetena představují pokrokovou technologii pro obrábění různých materiálů jako dřevo, plast, hliník, kámen a kov. Tyto asynchronní motory s vysokými otáčkami zajišťují precizní a efektivní zpracování materiálů. Díky možnostem manuální i automatické výměny nástrojů jsou elektrovřetena ideální volbou pro moderní obráběcí stroje.

Podívejte se na reálnou ukázku elektrovřeten HITECO.

 

RAVEO nabízí širokou škálu vřetenových motorů, které splňují nejvyšší nároky na výkon a spolehlivost.

Vřetena s manuální výměnou nástroje:

  • Elektrovřetena s manuální výměnou nástroje jsou využívána v aplikacích, kde není nutná častá výměna nástrojů.
  • Nabízíme několik typů elektrovřeten s manuální výměnou nástroje od kompaktní řady XS s výkonem do 1,2 kW po výkonnější řadu QN s výkonem 6,5 kW.
  • Tato vřetena jsou vhodná pro různé obráběcí aplikace, včetně dřeva, plastů a kovových slitin.

Vřetena s automatickou výměnou nástroje:

  • Elektrovřetena s automatickou výměnou nástroje jsou ideální pro aplikace, kde je nutná častá výměna nástrojů, zejména v multifunkčních obráběcích strojích.
  • Tato technologie výrazně urychluje proces obrábění a umožňuje nepřetržitý provoz bez nutnosti přítomnosti obsluhy.
  • V portfoliu elektrovřeten s automatickou výměnou nástroje naleznete řady s vysokým výkonem, jako je METALTECH, která se vyznačuje extrémním výkonem až 69 kW a maximální rychlostí 28 000 ot/min, a také řady POWERTECH210 POWERTECH600, které nabízejí vynikající životnost a tuhost konstrukce, ideální pro obráběcí stroje zaměřené na dřevo a hliníkové slitiny.

Pro profesionální poradenství a podporu při výběru produktů, které budou přesně vyhovovat Vašim potřebám, nás neváhejte kontaktovat.

 




Další aktuality