Nová řada šnekových převodovek CL STEV - RAVEO - World of motion

Zobrazit menuSkrýt menu
Aktuality

Nová řada šnekových převodovek CL STEV

Šnekové převodovky patří mezi nejspolehlivější a nejekonomičtější řešení pro přenos mechanické energie. Díky svému jedinečnému designu, který zahrnuje šnekový převod, nabízí tyto převodovky několik klíčových výhod, mezi něž například patří statická samosvornost ve vyšších převodových stupních.

Jsme proto potěšeni, že Vám můžeme oznámit rozšíření nabídky oblých šnekových převodovek o řadu CL STEV, jejichž předností jsou přizpůsobené připojovacími rozměry. Jsou tedy kompatibilní s dalšími rozměrovými standardy vyskytujícími se na našem trhu.

Flexibilní nabídka převodovek Transtecno se pyšní rychlými dodacími lhůtami.

Hlavní přednosti nové řady šnekových převodovek CL STEV:

  • Kulaté pouzdro převodovky: Toto konstrukční řešení zajišťuje kompaktní rozměry a snadnou instalaci v omezených prostorech.
  • Kompaktní rozměry: Díky své malé velikosti jsou převodovky CL STEV vhodné pro aplikace, kde je prostor omezený.
  • Vysoká modularita: Díky široké škále příslušenství jsou tyto převodovky extrémně všestranné a snadno přizpůsobitelné specifickým potřebám zákazníka.
  • Kompatibilita s různými typy motorů: Převodovky CL STEV lze snadno spojit s motory AC, DC a BLDC, což zajišťuje flexibilitu při výběru motoru.
  • Hliníkové pouzdro a příruby: Použití hliníku zaručuje nízkou hmotnost převodovky, odolnost proti korozi a dlouhou životnost.
  • Rychlá dodací lhůta: Moderní výrobní procesy a efektivní logistika zajišťují rychlé dodání převodovek, čímž se minimalizují prostoje ve výrobě či provozu.
  • Zaměnitelnost s konkurencí: Převodovky CL STEV jsou navrženy tak, aby byly plně zaměnitelné s produkty hlavních konkurentů na trhu, což usnadňuje jejich integraci do stávajících systémů.

Tato kombinace vlastností a výhod činí šnekové převodovky CL STEV vynikajícím řešením pro nejrůznější průmyslové aplikace, kde je vyžadována spolehlivost, efektivita a flexibilita​.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na info@raveo.cz.




Další aktuality