Představujeme novou řadu servopohonů druhé generace AKD2G - RAVEO - World of motion

Zobrazit menuSkrýt menu
Aktuality

Představujeme novou řadu servopohonů druhé generace AKD2G

Jednou z největších předností nového servopohonu AKD2G je integrovaný motion controller pro synchronizaci dvou os připojených do jednoho driveru. Pro dvouosé systémy driver disponuje jmenovitým výstupním proudem 6A pro každou osu. Pro jednoosý systém je v nabídce driver se 24A.

Plug-and-play kompatibilita s ovládacími prvky a hybridní jednokabelové připojení servomotoru zvyšuje efektivitu při zprovoznění systému. Podporuje různé zpětnovazební zařízení: standard SFD3 a HIPERFACE® DSL. Volitelné zpětné vazby zahrnují EnDat, BiSS, Sine/Cos, inkrementální encoder, resolver a další. Nabízí také 16 I/O, grafický displej 160 x 128 pixelů, slot na SD kartu.

V základu je servopohon vybaven dvoukanálovým zapojením bezpečnostního okruhu STO pro každou osu (až do SIL3/PLe).

Volitelně je k dispozici model s rozšířením I/O využitelných pro SafeMotion Monitor™ (SMM™), až do SIL3/PLe, který umožňuje měniči bezpečně se připojit k hlavnímu zařízení FSoE a zahrnuje následující bezpečnostní standardy:

Servopohony AKD2G jsou vybaveny těmito komunikacemi pro připojení do libovolného řídicího systému: EtherCAT®, FSoE, CANopen®, PROFINET® IRT a Ethernet/IP™.

Disponují největším výkonem v kombinaci s druhou generací servomotorů AKM2G, které nabízejí o 30 % vyšší výkon oproti motorům první generace o stejné velikosti. Jejich použití je vhodné tam, kde je nedostatek prostoru pro umístění většího pohonu.

Kontaktujte naše technické oddělení na info@raveo.cz a my vám rádi poradíme s optimálním řešením pro vaše konkrétní aplikace.




Další aktuality