Nově v nabídce bezkartáčové modely Ezi-SPEED - RAVEO - World of motion

Zobrazit menuSkrýt menu
Aktuality

Nově v nabídce bezkartáčové modely Ezi-SPEED

Do naší produktové nabídky přibyly bezkartáčové stejnosměrné motory Ezi-SPEED od výrobce Fastech.  Bezkartáčové DC motory zkráceně BLDC z anglického termínu BrushLess DC Motor nyní nabízíme včetně pokročilého driveru pro řízení, který je nezbytný pro provozování tohoto motoru a to díky integrované zpětné vazbě.

Tato novinka, která nese název Ezi-SPEED patří mezi dlouho očekávané řešení stejnosměrných pohonů. Je třeba vyzdvihnout především dlouhodobou životnost motoru díky absenci třecích kartáčů, což zaručuje bezúdržbový provoz a také konstantní momentový průběh v celém spektru výstupní rychlosti.

Řídicí jednotka Ezi-SPEED disponuje tlačítkovým rozhraním, segmentovým vizualizačním displejem pro monitorování aktuálních hodnot rychlosti, zatížení a proudů.  Řídící jednotka na displeji zobrazuje aktuální rychlost motoru nebo výstupní rychlost za převodovkou. Rychlost lze snadno regulovat a to od 50 až do 4000 otáček za minutu při konstantním krouticím momentu!

BLDC motory Ezi-SPEED lze využít všude, kde je potřeba dlouhá životnost motoru s maximálním rozsahem regulace v celém svém spektru otáček.  Jako příklad by se dali uvést dopravníky, AGV nebo ventilátory. Velkou přidanou hodnotou je možnost kombinace Ezi-SPEED BLDC motorů s čelními kompaktními převodovkami, což umožňuje výstupní krouticí moment až 30 N.m.

Parametry motoru:

–          výkon: 30~400W (30, 60, 120, 200, 400W),

–          velikost: 60~100 mm,

–          maximální rychlost: 4000 rpm.

Výhody:

– vysoká účinnost,

– konstantní krouticí moment v celém spektru otáček,

– dlouhá životnost,

– bezúdržbový provoz,

– snadná regulace rychlosti i možnost omezit krouticí momenty, integrované binární vstupy pro ovládání přednastavených rychlostí.

 

Více informací naleznete zde nebo prosím přímo kontaktujte naše odborníky.




Další aktuality