Stali jsme se partnery festivalu Slovácké léto 2019! - RAVEO - World of motion

Zobrazit menuSkrýt menu
Aktuality

Stali jsme se partnery festivalu Slovácké léto 2019!

I pro letošní léto jsme se rozhodli podpořit festival Slovácké léto v Uherském Hradišti, který startuje již tento pátek 28. června a končí 7. července 2019. Kromě večerních koncertů, které jsou pro tento festival typické, však organizátor nabídne nepřeberné množství sportovních aktivit a představí i několik velmi zajímavých novinek.

Moravu ovládnou dračí lodě a mořský skif!

 

 

Festival Slovácké léto je známý zejména i pro šíření pozitivní nálady v oblasti sportovních aktivit. Každý z návštěvníků má možnost se zapojit do plážového fotbalu, volejbalu, házené, běhu, in-line bruslení, stolního tenis a mnoha dalších sportů. K vyzkoušení bude i několikaset metrová obří skluzavka Slide Czech, která bude umístěna ve Starém Městě. Účast na otevření obří skluzavky přislíbila i česká hokejová legenda – Dominik Hašek.

 

 

 

Součástí sportovních aktivit bude i letošní novinka, kterou je závod dračích lodí na řece Moravě nebo závod mořských skifů. Chybět nebude ani show v silovém sportu Strongman nebo klasický Běh Slováckého léta.

 

 

Tematické večery, tematické sportovní akce a tematický víkend

 

 

První víkend festivalu bude patřit především dětem a to na Masarykově náměstí. Pro nejmenší bude připraven závod v cyklistice, běh okolo náměstí nebo zábavné atrakce. V sobotu od 12 hodin do nedělních večerních hodin bude na celém náměstí uzavřena doprava.

 

 

 

Všechny večery budou doprovázeny skvělou muzikou – Iné Kafé, Mirai, Žlutý pes, Mňága a Žďorp nebo Fleret. Kolejní nádvoří se pak změní v CZ stage, která je placená a bude hostit módní show, Karibik Party, Folklorní večer a Divadelní večer s představením Rychlé šípy a Vinetů!

 

 

 

Návštěvnost festivalu se pravidelně pohybuje okolo 25 000 osob a nabízí 3 300 minut hudby, desítky sportovních aktivit, průměrnou teplotu vzduchu 33,1°C nebo 250 tun písku.

 

 

Posláním pořadatele je prolnutí světa profesionálů a amatérů do některé ze soutěžních či nesoutěžních aktivit. Díky tomu usilují pořadatelé o pozitivním přístup veřejnosti ke sportu a kultuře. Součástí celé myšlenky je i posilování mravních a společenských zásad. Jakožto příznivci sportovních aktivit a sounáležitosti s profesní i společenskou vizí festivalu jsme se rozhodli tuto akci podpořit. Díky tomu jsme od Slováckého léta obdrželi titul „Významný partner“.




Další aktuality