Představujeme oblé šnekové převodovky řady CL - RAVEO - World of motion

Zobrazit menuSkrýt menu
Aktuality

Představujeme oblé šnekové převodovky řady CL

Naší nabídku šnekových převodovek jsme nově rozšířili o šnekové převodovky řady CL s oblou skříní. Doplňují tak náš sortiment úhlových převodovek a jejich vzájemných kombinací o novou kompaktní řadu.

Řada CL se v současnosti vyrábí v osových výškách 26, 30 a 40 mm a je vhodná pro provoz s menšími elektromotory do výkonu 180 W. Výhodou oblých šnekových převodovek je jejich kompaktní velikost, nízká hmotnost a hladký design bez žebrování. Díky tomu jsou vhodnější pro umístění v prostředích, kde je nutné provádět jednou za čas odstranění usazenin ze skříně pohonu nebo tam, kde je méně zástavbového prostoru pro montáž do stroje. Jak je již u převodovek TRANSTECNO zvykem, vyznačují se velkou variabilitou volitelného příslušenství.

Ani u šnekových převodovek CL tomu není jinak a s velkou výhodou používají identické díly z ostatních převodovek. Oblé šnekové převodovky řady CL se běžně montují na elektromotory s přírubami IEC nebo NEMA, v případě nestandardních přírub motorů můžeme poskytnout zakázkovou výrobu připojovacího adaptéru na míru. Více informací k tomuto produktu včetně možnosti stažení katalogového listu nebo CAD modelů najdete v příslušné produktové kategorii.




Další aktuality