Kollmorgen vylepšuje kabely - RAVEO - World of motion

Zobrazit menuSkrýt menu
Aktuality

Kollmorgen vylepšuje kabely

Kabely napájení a zpětné vazby jsou při připojování motoru a řídící jednotky i nadále zásadní, aby bylo dosaženo optimální výkonnosti pro danou osu. Použití kabelu nízké kvality může vést k tomu, že pohon nebude funkční nebo se může chovat nepředvídatelně. Na kvalitu kabelů má vliv mnoho faktorů, včetně použitých materiálů, průřez vodičů, odolnosti proti šumu, délky kabelů atd. Kollmorgen dodává vysoce kvalitní kabely ve všech zmíněných ohledech, a to platí jak pro dvoukabelové tak pro hybridní provedení, které společnost nabízí.

Společnost Kollmorgen kabely stále vylepšuje a nyní provedla následující úpravy:

1. Kabely vybavené konektory Speedtec® do 20A (2,5 mm² drátu) budou nyní vybaveny konektory Locktec®. Kromě toho, že konektor Locktec® působí lépe, co se týká značky a vzhledu, poskytuje konektor také vyšší ochranu proti ohybu. Systém Locktec® je samozřejmě 100% kompatibilní se systémem Speedtec®.

2. Byl odstraněn tradiční štítek na kabelu, který byl nahrazen novým potiskem přímo na materiálu kabelu. Už se nemusíte obávat ztráty označení a následných problémů s identifikací produktů.

 

Jako první budou tyto vylepšení implementovány do napájecích a zpětnovazebních kabelů AKD a pro washdown kabely. Následně získají tato vylepšení i ostatní produkty.




Další aktuality