Optické MICRO enkodéry ME22 pro stejnosměrné motory - RAVEO - World of motion

Zobrazit menuSkrýt menu
Aktuality

Optické MICRO enkodéry ME22 pro stejnosměrné motory

V naší nabídce nově najdete optické inkrementální enkodéry řady ME22 pro odměřování polohy a otáček stejnosměrných elektromotorů. Jsou určeny především pro kartáčové EC/ND a bezkartáčové BL elektromotory ve verzi s oboustrannou hřídelí, která umožňuje montáž tohoto typu enkodéru. Micro enkodéry ME22 jsou velice kompaktní, na délku zabírají pouze 21,9 mm a svým průměrem 22 mm. Způsob odměřování je inkrementální s jedním nebo dvěma kanály, v druhém případě generují na výstupu dva kvadraturní obdélníkové signály A, B posunuté vůči sobě o 90°. To je výhodné především pro určování směru otáčení a následné vyhodnocování nadřazeným kontrolérem.

ME22 nabízí širokou škálu rozlišení a uzpůsobení pro různé průměry hřídelí. Rozlišení je možno vybírat z rozsahu 1~360 pulzů na otáčku. Co se týká montáže na hřídel, enkodéry ME22 lze instalovat na hřídele o průměru 1,5~9,5 mm. Napájení micro enkodérů ME22 je 5 VDC v logické úrovni TTL. Prostřednictvím dodávaného signálového kabelu se zásuvným MOLEX konektorem jednoduše propojíte enkodér s nadřazenou řídicí jednotkou.

Více informací k tomuto produktu včetně možnosti stažení dokumentace a CAD modelů najdete v příslušné produktové kategorii.




Další aktuality