Servozesilovače S300 a S700 jsou nyní dostupné s Profinetem - RAVEO - World of motion

Zobrazit menuSkrýt menu
Aktuality

Servozesilovače S300 a S700 jsou nyní dostupné s Profinetem

Digitální servozesilovače Kollmorgen jsou navrženy pro přesné řízení (poloha, moment, rychlost) a optimalizaci výkonu servomotorů a lineárních motorů. Z hlediska konektivity nabízí tyto drivery širokou nabídku nejmodernějších komunikací a technologií řízení. Díky uživatelsky přívětivému nastavení a kompaktnímu designu jsou tyto drivery jedny z nejvyspělejších v daném segmentu.

S300 a S700 jsou již po mnoho let známy zákazníkům jako servozesilovače s osvědčenou technologií v kombinaci s vynikajícím výkonem. Jako plně digitální servozesilovače s rozšířenou funkčností se hodí zejména pro komplexní aplikace. Kromě většiny systémů zpětné vazby na trhu podporují také technologii single-cable s SFD3 a Hiperface DSL.

Nyní byly tyto servozesilovače rozšířeny o funkci Profinet. Kromě integrovaných sběrnicových systémů EtherCAT a CANopen a volitelných Sercos, DeviceNet, SynqNet a Profibus je nyní plně podporován taktéž Profinet. S700 má také volitelně integrovanou bezpečnostní technologii, která nabízí všechny důležité funkce pro SIL 2 / PLd nebo SIL 3 / Ple, čímž jsou plně podporovány systémy s jedním kabelem. Tyto bezpečnostní funkce lze samozřejmě také kombinovat s Profinetem.

Více informací k těmto produktům naleznete v příslušné produktové kategorii. Pro další informace se na nás neváhejte obrátit na e-mailu info@raveo.cz nebo na telefonním čísle +420 577 700 150.




Další aktuality